Έγινε δεκτή η παραίτηση Βερναδάκη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 5 Ιανουαρίου 2016, 13:08

Η οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Σπάθα, που έφερε το ΙΝΚΑ στο -6 από την κορυφή, οδήγησε τον Κώστα Βερναδάκη στην απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το Δ.Σ. των “ερυθρόλευκων” συνεδρίασε αργά το βράδυ της Δευτέρας και έκανε αποδεκτή την παραίτηση του έμπειρου προπονητή. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση κρίθηκε πως το “διαζύγιο” είναι η ιδανική λύση στην παρούσα φάση για το καλό της ομάδας. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Το Διοκητικό Συμβούλιο της ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ ανακοινώνει πως έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Κωνσταντίνου Βερναδάκη, όπως αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομάδας το βράδυ της Δευτέρας, 4/1/2016.

Οι δύο πλευρές, κρίνοντας πως αυτή είναι η ιδανική λύση, στην παρούσα φάση, για το καλό της ομάδας, μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση και σε κλίμα απόλυτης κατανόησης και αμοιβαιότητας, προχώρησαν στην από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Ο κ. Βερναδάκης εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ, συνδράμοντας με την εμπειρία και τις γνώσεις του στην ομάδα.

Προπονητής της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του κ. Βερναδάκη, κ. Νίκος Μαθιουδάκης.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ ευχαριστούν τον κ. Βερναδάκη για όσα προσέφερε στην ομάδα καθ” όλη τη διάρκεια της συνεργασίας και εύχονται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad