Εδωσε στα Χανιά τον Βόρφι ο Μινώταυρος

Χανιά | 31 Ιανουαρίου 2023, 19:34

Εναν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν τα τελευταία χρόνια στο τοπικό παραχώρησε ο Μινώταυρος στα Χανιά. Αυτός είναι ο Μάνος Βόρφι, ο οποίος υπέγραψε δελτίο εκπαιδευόμενου ποδοσφαιριστή με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

/Bella Pizza

Ο Βόρφι θα προπονείται με την πρώτη ομάδα ενώ θα αγωνίζεται με την Κ19 στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλάζοντας έτσι παραστάσεις από το τοπικό όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια και ξεχώριζε με την ομάδα του Μινωταύρου.

Ο 18χρονος μέσος πραγματοποίησε προπονήσεις πριν από λίγο καιρό με την Επισκοπή όπου και τέθηκε υπό τις οδηγίες του Κώστα Ανυφαντάκη.

Η ανακοίνωση από τα Χανιά έχει ως εξής:

Στην ομάδα μας ο Μάνος Βόρφι

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Α.Ο. Μινώταυρος προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή Μάνο Βόρφι ο οποίος υπέγραψε δελτίο εκπαιδευόμενου ποδοσφαιριστή με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023. 

Ο γεννημένος στις 27 Ιουνίου 2004 Μάνος Βόρφι αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Συλλόγου μας, ενώ θα αγωνίζεται με την ομάδα Νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SL2. 

Καλωσορίζουμε τον Μάνο στην μεγάλη «οικογένεια» της ομάδας μας και ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Α.Ο. Μινώταυρος για τη συνεργασία της και την θετική στάση που επέδειξε στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Μάνος Βόρφι με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Χανιά Γιώργο Τουλουπάκη (δεξιά) και τον πρόεδρο του ΑΟ Μινώταυρος Γιάννη Σπυριδάκη

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad