Έχασε πολύτιμο έδαφος

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Παγχανιακός - Δ.Α.Α.Ο.Χ | 29 Οκτωβρίου 2016, 21:04

Ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στους Αγ.Αποστόλους ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών που αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0), στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον ΔΑΑΟΧ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Δημήτρη Ανθούση έμεινε στην 6η θέση του 2ου ομίλου και έχασε σημαντικό έδαφος στην διεκδίκηση των πρώτων πέντε θέσεων που οδηγούν στον όμιλο τίτλου.

Ο ΔΑΑΟΧ που μετρά τρεις ισοπαλίες μετά και την 5η αγωνιστική, βρίσκεται στην 9η θέση.

Στα αγωνιστικά του παιχνιδιού, δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες, με τον  Ποσειδώνα να έχει παράπονα για δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη είναι για πέναλτι πάνω στον Ντούπη στο 30’ και η δεύτερη στο 40’ σε φάση όπου υποδείχτηκε οφσάιντ ο Παπασηφάκης.

Στο 70’ αποβλήθηκε για δυνατό μαρκάρισμα ο Χότζα για την ομάδα του ΔΑΑΟΧ, που έπαιξε με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης

Βοηθοί: Μπαντά-Μ.Μπραουδάκη

ΔΑΑΟΧ (Μάρκος Ασλαματζίδης): Σκευοφύλαξ, Κιουρτσίδης, Μακρής, Μπολανάκης, Γεωργανάς (76’ Στεφάτος), Δ.Ντόι, Χότζα, Τραγούδας, Λουπασάκης (67′ Κοτσανοπουλος), Τόλιας, Δοξάκης (72’ Ρουστέμι)

Ποσειδώνας Καμ./Ραπ. (Δημήτρης Ανθούσης): Μουστάκας, Κομπογεννητάκης, Μανωλεδάκης (54’ λ.τρ. Πενταράκης), Τερεζάκης (66’ Ράντεφ), Ντούπη, Καβακόπουλος, Ντοργκρασβίλι, Νταγκουνάκης, Λιανιδάκης, Καλιτσάκης (72’ Τζαγκαράκης), Παπασηφάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis