Έ”χ”ασε την νίκη

Τιτάν Απόλλων | 10 Ιανουαρίου 2016, 14:39

Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ο Απόλλωνας που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 με τον Τιτάν στην Σούδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Νεσκάκης σκόραρε και στην δεύτερη του εμφάνιση με τον Απόλλωνα στο 35′ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής για το 1-0.

Ο Τιτάν κατάφερε να “κλέψει” τον βαθμό στο 82′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μαργαρώνη και κοντινό σουτ του Πετράκη για το 1-1.

Στο 87′ ο Μαρινάκης θα μπορούσε να είχε δώσει εκ νέου του προβάδισμα στον Απόλλωνα, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε δοκάρι και άουτ.

Δοκάρι είχε και ο Νεσκάκης στο 70′.

Στον Τιταν θα συνεχίσει τελικά ο Λευτέρης Αγιασμενάκης που θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς το athlitiko.gr σας είχε ενημερώσει για την αποχώρηση του η οποία εν τέλει δεν καρποφόρησε.

Απόλλωνας (Μάνος Βεργανελάκης-Γιάννης Χαζιράκης): Μαργαρώνης, Τσενακάλ, Ντόι, Σεληνιωτάκης, Μαραντόν, Μαρινάκης, Πάτα (79′ Σελενίτσα Β.), Νεσκάκης, Χατζηλάρης, Ανδρεαδάκης (54′ Παπαδάκης), Αγκνάνμπε (67′ Ζιώγας)

Τιτάν (Νίκος Καντεράκης): Φραγκούλης, Αγιασμενάκης (11′ λ.τρ. Ορφανουδάκης Ι.), Μανανεδάκης, Πρένγκα, Μανουσάκης, Κουτσουπάκης, Σπαθαράκης, Γκλέιντι, Μουτσάκης (63′ Μανατάκης), Πετράκης, Μαδαριωτάκης Ολ. (73′ Λέκκα)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad