Δύο πρωταθλήτριες στις τάξεις του ΟΦΗ

Βόλεϊ 11 Αυγούστου 2022, 13:48

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, αποκτώντας τις αδερφές Φανιουδάκη, οι οποίες έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες Ελλάδος.

Kritiko Ergastiri

Θέλοντας να ξεκινήσει δυναμικά τις μεταγραφές του για τη νέα σεζόν, ο ΟΦΗ, απέκτησε από τον Πήγασο τις πρωταθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία Κ19 στο Beach Volley, Eλευθερία και Νικολέτα Φανιουδάκη.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία, για την γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά τον σχεδιασμό της, για την επόμενη σεζόν.
Απέκτησε, απο τον Πήγασο τις πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία Κ19 στο Beach Volley, Eλευθερία Φανιουδάκη (2005, ακραία) και Νικολέτα Φανιουδάκη (2006, διαγώνιος-ακραία).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ, με ανακοίνωση του, ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Πήγασου και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας Σπύρο Αραμπατζή, για την πολύ καλή συνεργασία.

Σχολιάζοντας τις δυο αυτές προσθήκες, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλει του ΟΦΗ (ήταν και προπονητής των κοριτσιών στο Beach Volley), Νίκος Προύφας τονίζει ότι «χρειαζόμαστε ποιοτικές προσθήκες στην γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ και τα δυο αυτά κορίτσια, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους και χαίρομαι που θα είναι μαζί μας. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω την ομάδα του Πήγασου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, αυτό το καλοκαίρι στο Beach Volley και εύχομαι οι επιτυχίες να συνεχιστούν».

 

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad