Δύο προσθήκες και μία ανανέωση

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 28 Ιουλ 2016, 16:58

Τρεις ακόμα κινήσεις έκανε ο Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών, για τη στελέχωση του ρόστερ του εν όψει της πρώτης παρουσίας του στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός και ταλαντούχος Βαγγέλης Μαριανάκης ακολουθώντας τα… χνάρια του αδερφού του Στέλιου, που υπήρξε δεινός σκόρερ του Ποσειδώνα, θα φοράει τη φανέλα της ομάδας, μετά την παρουσία του σε Ροδωπού και Άρη Βουκολιών. Στους “νεοφώτιστους” θα συνεχίσει και ο Παύλος Κορκίδης, που ήταν στο δυναμικό του Μινωταύρου.

rantev poseidon

Εκτός από τις δύο προσθήκες υπήρξε και μία ακόμα ανανέωση, αφού θα συνεχίσει στην ομάδα ο Θοδωρής Ράντεφ, που πέρσι πέτυχε 7 γκολ.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα:

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Καμισιανών Ραπανιανών “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Μαριανάκη, από τα Ροδωπού και Παύλο Κορκίδη, από τον Μινώταυρο. Τους καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία. Παράλληλα τη φανέλα της ομάδας μας θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θοδωρής Ράντεφ. 

 

Estrella

Rabona ad