Διπλό παραμονής για Ροδωπού, εύκολα τα Κεραμειά τον Ποσειδώνα Τσικ.

Α' Τοπικό (Όμιλος Παραμονής) 29 Απριλίου 2017, 19:39

Άνοιξε σήμερα με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων η αυλαία της 17ης (και προτελευταίας) αγωνιστικής του Ομίλου Παραμονής της Α' κατηγορίας Χανίων.

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας πραγματοποιήθηκε στον Ναύσταθμο με τα Ροδωπού να κερδίζουν με 2-0 και να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον αντίποδα, η Ασπίδα παρέμεινε στην προτελευταία θέση κι εκεί θα τερματίσει και στο φινάλε του πρωταθλήματος καθώς η διαφορά των 5 βαθμών (από τα Ροδωπού) δεν καλύπτεται σε μία αγωνιστική.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Ασπίδα ακολουθεί τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών στην Β’ κατηγορία, αν και υπάρχει ένα σενάριο διεκδίκησης της παραμονής.

Αυτό θα συμβεί αν χάσει την τελευταία αγωνιστική η ΑΕ Κυδωνίας από την Κορωνίδα και υπάρξουν play out με την συμμετοχή της ΑΕ Κυδωνίας και της Ασπίδας.

Στο άλλο ματς της ημέρας, στα Νεροκούρου, τα Κεραμειά επικράτησαν εύκολα με 4-1 του ουραγού Ποσειδώνα Τσικαλαριών και “σκαρφάλωσαν” στην 5η θέση προσπερνώντας την Θύελλα και τον Ίκαρο, οι οποίοι αγωνίζονται αύριο.

Συνοπτικά η εικόνα της αγωνιστικής:

Ασπίδα – Ροδωπού 0-2
Κεραμειά – Ποσειδών Τσικαλαριών 4-1

Κυριακή 30 Απριλίου (10:30)
Ίκαρος Μουρνιών – Δόξα Παχιανών στα Νεροκούρου
Κουρκουμελάκης (Α. Χατζηδάκης-Καντεράκη)
Παρατηρητής διαιτησίας: Κουρκούνας

Κυριακή 30 Απριλίου (17:00)
Θύελλα Καλάθενων – ΔΑΑΟΧ στο Δημ. Στ. Κισσάμου
Σινιοράκης (Αναστασάκης-Μπραουδάκη)
Παρατηρητής διαιτησίας: Δοκιμάκης

Ηρακλής Νεροκούρου – Ποσειδών Κ.Ρ. στα Νεροκούρου
Κασσελάκης (Βερυκάκης-Τσαπαρίδης)
Παρατηρητής διαιτησίας: Αγγελάκης

Rabona ad