Οι Δημήτρης Καλλιάς (με πέρασμα από Αστέρα Χαλέπας, ΑΕ Κυδωνίας) και Θανάσης Ανδρέου (με θητεία στα Χανιά σε Ιωνία, Αστέρα Χαλέπας και Θύελλα, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Ατρόμητο και Αναγέννηση Σχηματαρίου και Σκεπαστή) θα ενισχύσουν την ομάδα των Νεροκούρου.
Η ανακοίνωση:
Διπλή ενίσχυση για τη νέα σεζόν!
Ο Α.Ο. Ηρακλής Νεροκούρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ομάδας μας.
Θανάσης Ανδρέου: Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έρχεται για να προσφέρει θωράκιση, τρεξίματα και δυναμισμό στη μεσαία και αμυντική μας γραμμή.
Δημήτρης Καλλιάς: Ο ταλαντούχος επιθετικός προστίθεται στη γραμμή κρούσης, έτοιμος να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα και να ενισχύσει την επιθετική μας λειτουργία.
Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή Νεροκούρου και τους ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία, ομαδικότητα και πολλές επιτυχίες μέσα στα γήπεδα!




















