Διπλασίασε τις νίκες του με το ίδιο σκορ

Ηρακλής Νεροκούρου Δόξα Παχ. | 1 Νοεμβρίου 2020, 19:14

Ο Ηρακλής Νεροκούρου με "οδηγούς" τους Νίκο Πατελάκη και Χρήστο Γιαννολάρη, έφτασε σε δεύτερη σερί επιτυχία και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0), αυτή τη φορά στην έδρα της Δόξας, την Κυριακή, για την 4η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΧ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Σπύρου Γαλάνη δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά την φόρμα της και με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε σ’ αυτό το ματς αναρριχήθηκε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, “πιάνοντας” τη Δόξα (υπέστη την πρώτη της ήττα) στους επτά βαθμούς.

Ο Ηρακλής κατάφερε να μπει σε θέση οδηγού από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Πατελάκης κέρδισε πέναλτι μέσα στην περιοχή της Δόξας και ο ίδιος ανέλαβε να το εκτελέσει εύστοχα για το 0-1.

Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε στο τελευταίο τέταρτο, στο 75′, με τον Γιαννολάρη, που έβαλε και αυτός την “υπογραφή” του στο ματς.

Μάλιστα ο Ηρακλής θα μπορούσε να πετύχει και ένα τρίτο γκολ στο 85′, αλλά η προσπάθεια του Πατελάκη σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων, με το 0-2 να μένει έτσι μέχρι τέλους.

Απ’ την άλλη, η Δόξα ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, αφού αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα ο Κληρονόμος στο 83′.

Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί: Σώμης, Οβάκογλου

Δόξα Παχιανών (Αλκης Δημήτρης): Γύπαρης, Χατζημαρινάκης, Κουνέτας, Σκουμπάκης, Δρίβαλος (89′ Βενέτης), Κληρονόμος, Νταμαδάκης, Κουβαριτάκης, Ψαρουδάκης (73′ Μπαλαντινάκης), Βασιλείου, Μανταδάκης

Hρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Μάντζιος, Καράκης, Μαθιουδάκης, Καζέλλης, Κωνσταντουδάκης, Παπαδόπουλος (65′ Ξυλάκης), Μάντζαρης, Γιαννολάρης, Γλυνιαδάκης, Ματζοράκης, Πατελάκης (90′ Σταυρουλάκης)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis