Δίπλα δίπλα στον ΑΟΚ Ζομπανάκης-Αλεξάκης… | pics

Α.Ο.Κ. Χανιά | 18 Οκτωβρίου 2020, 20:04

Δίπλα δίπλα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νικηφόρο παιχνίδι του ΑΟΚ Χανιά απέναντι στον ΟΦΗ δύο σημαντικές προσωπικότητες, ο Κωστής Ζομπανάκης και ο Δημήτρης Αλεξάκης.

Η παρουσία των δύο επιχειρηματιών επιβεβαιώνει δίχως άλλο το γεγονός ότι είναι δίπλα και στηρίζουν την ομάδα του ΑΟΚ Χανιά.

Ειδικότερα ο κ. Ζομπανάκης έδειξε πολύ διαχυτικός, καθώς με το τέλος του αγώνα βρέθηκε μέσα στο γήπεδο, συγχαίροντας έναν προς έναν από κοντά όλους τους παίκτες του ΑΟΚ για τη νίκη! Για την παρουσία του κ. Ζομπανάκη στον ΑΟΚ Χανιά έχουμε κάνει σχετική αναφορά από την πρώτη στιγμή και μάλιστα λίγο μετά την αποχώρηση του από το Ρέθυμνο.

Επιβεβαιώνεται πια επί του πρακτέου ότι ο Χανιώτης επιχειρηματίας είναι δίπλα και στηρίζει την ομάδα, όπως δίπλα της είναι και ο Δημήτρης Αλεξάκης, ένα άτομο το οποίο είναι “μπασκετικό” και έχει γνώση του αθλήματος. Εκτός φυσικά το βεληνεκές που διαθέτει σαν επιχειρηματίας…

Οι δύο αυτές σημαντικές προσωπικότητες είναι γεγονός ότι προσδίδουν μία άλλη διάσταση στην ομάδα του ΑΟΚ εν όψει των στόχων που θέλει να κυνηγήσει φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες…

karta antonis garden