Διοργανώθηκε ο διπλός αγώνας “Πητ Αθανασίου” του ΙΟΧ

Ιστιοπλοΐα | 10 Οκτωβρίου 2019, 20:14

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (5 και 6/10) οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες ανοικτής θάλασσας, με την επωνυμία "Πητ Αθανασίου 1" και "Πητ Αθανασίου 2".

Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων και ήταν μέρος του κοινού πρωταθλήματος που διοργανώνεαι με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

Ειδικότερα, συμμετοχή δήλωσαν τα εξής τέσσερα σκάφη:

Το Πανέφη ΙΙ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Εμμ. Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους Πάνο Μπαρμπόπουλο, Γιώργο Παπαδάκη, Γιανερίδη Θοδωρή, Νεκταρία Λαβούτα, Νίκο Αγγελάκη, Ιωάννη Αγγελόπουλο και ο Γιάννη Τριχάκη.

Το Κορμοράνος ΙΙ (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Γιώργο Αναστασόπουλο, Νίκο Περβανά, Αθανάσιο Πελεκάνο και Εμμανουήλ Τζομπανάκη.

Το Αίθρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση και πλήρωμα τους Αριστείδη Κοτόπουλο, Ειρήνη Ντάφη, Κ. Καραμπίνη και Ο. Πόταγα.

Το Μύρια (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο και πλήρωμα τους Βασίλη Μητρόπουλο, Ηλία Μητρόπουλο και Γιάννη Καλλιγέρη.

Στον πρώτο αγώνα, πρώτο τερμάτισε το σκάφος Αίθρα, δεύτερο το Κορμοράνος ΙΙ, τρίτο το Πανέφη ΙΙ ενώ το σκάφος Μύρια δεν τερμάτισε. Την Κυριακή, ο αγώνας για την επιστροφή ξεκίνησε στις 10.30 και πρώτο τερμάτισε το Αίθρα, δεύτερο ο Πανέφη ΙΙ, τρίτο το σκάφος Κορμοράνος ΙΙ ενώ δεν τερμάτισε το Μύρια.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι στις 17 Νοεμβρίου με την επωνυμία “Κανάρης” που θα διοργανώσει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

JoyMachine

Rabona ad