Δηλώσεις παικτών από την “πρώτη” του Εργοτέλη

Εργοτέλης | 2 Αυγούστου 2021, 21:45

Ενας… παλιός και τρεις καινούργιοι μίλησαν από την πλευρά των παικτών για τη νέα προσπάθεια του Εργοτέλη.

/Bella Pizza

Ο Γιάννης Μπουτσάκης έκανε λόγο για ένα όνειρο που κάποιοι στέρησαν από τον Εργοτέλη και το οποίο θα συνεχίσει να κυνηγά η ομάδα, ενώ δηλώσεις παραχώρησαν και οι Αντόνιο Μίκο, Θέμης Τσέλιος και Χρήστος Βουτσάς.

Αναλυτικά:

Γιάννης Μπουτσάκης: «Αρχικά να ευχηθούμε σε όλους υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά με την επίτευξη ατομικών και ομαδικών στόχων. Πέρσι μας στέρησαν ένα όνειρο. Όπως κάνουμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος παίζοντας καλό ποδόσφαιρο θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Αντόνιο Μίκο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Εργοτέλη. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε όλοι την υγεία μας και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου και όχι οι προσωπικές μου φιλοδοξίες».

Θέμης Τσέλιος: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω στον Εργοτέλη. Μια μεγάλη ομάδα, απ’ τις καλύτερες στην κατηγορία με σπουδαία ιστορία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, να είμαστε υγιείς και όλοι μαζί παίκτες και προπονητές να πραγματοποιήσουμε τον στόχο που έχει τεθεί. Πιστεύω με τις προσθήκες και με τον κορμό που έχει κρατήσει η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Θέλω να κάνουμε τους στόχους του Εργοτέλη πραγματικότητα».

Χρήστος Βουτσάς: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ο τρόπος παιχνιδιού του Εργοτέλη μου ταιριάζει. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να μπορέσω να προσφέρω και απ’ την δική μου πλευρά ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad