Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας | video

Εργοτέλης | 20 Απριλίου 2021, 15:07

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας μίλησαν ο συνεργάτης του Γιάννη Ταουσιάνη, Χρήστος Τσιακίρης, καθώς και ο Ηλίας Τσέλιος.

Αμφότεροι τονίζουν ότι στόχος του Εργοτέλη είναι η νίκη για να μπορέσει να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ.

Ο Χρήστος Τσιακίρης ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, για το καλύτερο πλασάρισμα. Ο Εργοτέλης έχει δείξει ετοιμότητα σε τέτοιου είδους ματς. Στόχος είναι να μπούμε στα πλέι-οφ με την καλύτερη δυνατή θέση και να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει, από την αρχή της χρονιάς».

Με την σειρά του ο Ηλίας Τσέλιος σχολίασε τα εξής: «Θα δώσουμε το 100%, απ’ αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη έδρα και το γήπεδο δεν είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, ώστε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι-οφ. Στόχος του Εργοτέλη, είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Να πάρουμε όσο περισσότερους πόντους μπορούμε για να κυνηγήσουμε, αν όχι την πρώτη θέση, τότε τη δεύτερη».

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad