Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα των Καλυβών έχασε πέναλτι με τον Μουτσάκη, το οποίο απέκρουσε ο Βουτσάς, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Ακρωτηρίου.
Ωστόσο, πριν από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πατσουράκη, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη, με το γκολ του Ανδρέα Νιολάκη στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από ασίστ του Αρτσιδάκη!
Ο Τιτάν είχε προηγηθεί στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Κοκκινάκης από τον Γκιουμέ στο 6’ και μετέτρεψε σε γκολ ο Μουτσάκης.
Η ΕΘΚ απάντησε στο 62’, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Βολιώτη.
Η νίκη αυτή διατηρεί τον Τιτάνα σε τροχιά ανόδου, ενώ η ΕΘΚ παραμένει στην 7η θέση με 20 βαθμούς.
Διαιτητής: Πατσουράκης
Βοηθοί: Βράγκου – Μαρκουλάκης
ΕΘΚ (Μάκης Γιαννόπουλος): Βουτσάς, Σταφύλοβ Ν., Γκιουμές, Γκούβερης, Πολιτάκης, Πόγκας, Βολιώτης, Παπαπαναγιώτου, Γιαννολάρη, Μανελλάρη, Σταφύλοβ Β.
Τιτάν (Γιώργος Βολακάκης): Μουσουράκης, Αννιτσάκης, Νιολάκης Γ., Εμεξηζίδης, Σίνης, Μουτσάκης, Κοκκινάκης (54’ Αχλάτης), Αρτσιδάκης, Νιολάκης Ανδ., Σπαθαράκης Π. (90+2’ Τζομπανάκης), Μπατής (46’ Ματζοράκης)
























