Διατηρήθηκε στη 2η θέση

Φωστήρας Σφακιά | 27 Νοεμβρίου 2016, 20:34

Στη 2η θέση της Β’ κατηγορίας διατηρήθηκε ο Φωστήρας που παρότι βρέθηκε να χάνει στο παιχνίδι με τα Σφακιά, έκανε την ανατροπή και πέτυχε 5 γκολ για να πάρει τελικά τη νίκη με 5-1.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα Σφακιά προηγήθηκαν στο 30’ με τον Μπούχλη και είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα γκολ τους σε δύο περιπτώσεις, αλλά το δοκάρι στέρησε το 0-2 στον Ιωσ. Τζωρτζάκη.

Τελικά, ο Φωστήρας κατάφερε να ισοφαρίσει την αναμέτρηση σε 1-1 στο 50’ με την κεφαλιά του Ξενάκη. Ο Παλαθούρας με εκτέλεση φάουλ έκανε την ανατροπή για τον Φωστήρα στο 65’, ενώ ο Ξενάκης στο 70’ έβαλε… τελεία στο παιχνίδι καθώς έκανε το 3-1. Ο Περράκης πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ στο 85’ για το 4-1 και ο Παλαθούρας έκλεισε τον δείκτη του σκορ στο 5-1 στο 90’. 

Από την ομάδα των Σφακίων εύχονται περαστικά στον ποδοσφαιριστή τους Νίκο Σφυνιά που τραυματίστηκε στο παιχνίδι.

Διαιτητής: Σφακιανάκης
Βοηθοί: Σαρικάκη-Χάμπας

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Μουτζούρης, Μαλαμαδάκης (75’ Βασαδάκης), Αικατερίνης, Αμαξόπουλος, Ποντικάκης, Παπακαστρήσιος (50’ Κατωτικίδης), Περράκης, Παλαθούρας, Κουνάβας (65’ Ματζορογιώργος), Ντούφας, Ξενάκης

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Μ. Τζωρτζάκης, Ι. Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης, Σφυνιάς, Ι. Τζωρτζάκης (75’ Βοτζάκης), Κατελανάκης, Ξηράκης, Λ. Χομπιτάκης, Μπούχλης, Καγιαδάκης (65’ Βούρβαχης), Ιωσ. Τζωρτζάκης

Estrella

Papantonakis Cards