Δερμιτζάκης: Είμαστε στις πρώτες θέσεις δικαίως

Football League | 15 Ιουνίου 2021, 21:35

Για τις συνθήκες εργασίας στη Βέροια και για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα μίλησε ο προπονητής της, Παύλος Δερμιτζάκης.

Η Βέροια είναι 2η στον Βόρειο όμιλο της Football League με ένα βαθμό λιγότερο από την (1η) Καβάλα και έξι περισσότερους από τον (3ο) Πανσερραϊκό. Πλέον χρειάζεται ένα βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να σιγουρέψει την άνοδο ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με την περιβόητη αναδιάρθρωση.

Ο (“400άρης“) Παύλος Δερμιτζάκης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5. Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για τον ίδιο και τη Βέροια:

«Προσπαθώ όταν βγαίνω να μιλήσω να έχω κάτι να πω. Είμαστε στις πρώτες θέσεις με την Καβάλα, δικαίως γιατί συνδυάζουμε καλό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα που μας φέρνουν δικαίως εκεί που μας αρμόζει.

Είναι μία ομάδα με οργάνωση με σοβαρή διοίκηση και πρωτεργάτες την οικογένεια Μπίκα και θέλουν να φτάσουν την ομάδα εκεί που τη μάθαμε και έχουν επενδύσει γύρω από την ομάδα, σε εγκαταστάσεις και ποδοσφαιριστές.

Εγώ και όσοι εργαζόμαστε για την ομάδα, νιώθουμε την ασφάλεια και κάθε χρόνο θέλω να βάζω ρεαλιστικούς στόχους ανά έτος.»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad