«Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε με Αστέρα Ρεθύμνου»

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 14 Απριλίου 2021, 20:59

Σοφία Ηλιάδη και Χρύσα Γρηγοριάδου αναφέρθηκαν στην ισόπαλη πρεμιέρα του Εργοτέλη με τον Αστέρα Ρεθύμνου και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μεσολόγγι που ακολουθεί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας έχει μπει στην τελική ευθεία για το πρώτο εκτός Κρήτης παιχνίδι του Εργοτέλη. Αναλυτικά όσα είπαν οι παίκτριες στην επίσημη ιστοσελίδα της Κρητικής ομάδας…

Σοφία Ηλιάδη (αμυντικός): «Το παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου ήταν δυνατό, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, είχαμε μία μέτρια εικόνα, αλλά συνεχίζουμε.

Αφήνουμε πίσω τον αγώνα αυτό, κοιτάμε μπροστά και μέσα από κάθε προπόνηση προσπαθούμε να γίνουμε καλύτερες και να κοιτάμε τα λάθη μας. Έχουμε θέσει ως στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και ελπίζουμε ότι θα το πετύχουμε γιατί πιστεύουμε σε αυτό.»

Χρύσα Γρηγοριάδου (τερματοφύλακας): «Στον αγώνα με τον Αστέρα Ρεθύμνου δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα παρότι προσπαθήσαμε. Ήταν πρεμιέρα και όπως όλες ήταν και αυτή δύσκολη, είμαστε όμως πολύ χαρούμενες που ξεκίνησε επιτέλους το πρωτάθλημα.

Είμαστε έτοιμες για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε κόντρα στο Μεσολόγγι, στο οποίο θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικές από το προηγούμενο ματς. Θέλουμε τη νίκη και είμαστε καλά προετοιμασμένες, δουλεύουμε καθημερινά και πάμε για τη νίκη.»

Estrella

Rabona ad