Δεν πάει στην Κώ ο Ηρόδοτος

Γ' Εθνική Μπάσκετ | 22 Μαρτίου 2016, 18:42

Δεν θα ταξιδέψει στην Κω, η ομάδα μπάσκετ του Ηρόδοτου για το παιχνίδι με τον Ιπποκράτη που επρόκειτο να γίνει την προσεχή Κυριακή, αδυνατώντας να καλύψει τα έξοδα του ταξιδιού.

Όπως είναι φανερό, ο Ηρόδοτος έχει αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας και ως εκ τούτου δεν μπαίνει στη διαδικασία να καλύψει τα έξοδα ενός τόσο επιπονου ταξιδιού.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΟΝΑ Ηρόδοτος στον αγώνα ΑΣΚ Ιπποκράτης – ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, της 27/03/2016 για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΣ Ιπποκράτης με σκορ 20 – 0. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών το Σωματείο ΑΟΝΑ Ηρόδοτος εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 (άρθρο 7).

karta antonis garden