Δασκουλίδου: Το είχαμε πιστέψει

Μπάσκετ 1 Αυγούστου 2021, 18:20

Για την ήττα από την Ισπανία και την παρουσία της Εθνικής Νεανίδων στο Ηράκλειο μίλησε η αθλήτρια του ΟΑ Χανίων, Βασιλική Δασκουλίδου.

Το παιχνίδι της Εθνικής Νεανίδων στο Ηράκλειο με την Ισπανία αποδείχθηκε το τελευταίο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο European Challenger, καθώς το ματς με το Ισραήλ ματαιώθηκε λόγω κορωνοϊού.

Η Βασιλική Δασκουλίδου ήταν η πρώτη σκόρερ της Εθνικής στο ματς με την Ισπανία, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να αποφύγει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την ήττα στο European Challenger. Η αθλήτρια του ΟΑ Χανίων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (ΕΟΚ).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το είχαμε πιστέψει, είχαμε μία δύναμη μέσα μας και πιστέψαμε πως μπορούμε να το παλέψουμε. Στην αρχή το καταφέραμε, μείναμε στο παιχνίδι για ένα ημίχρονο, αλλά μετά δεν αντέξαμε.

Η αθλητικότητα, η αντοχή και οι συνεργασίες τους μας δημιούργησαν προβλήματα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει χρόνια μαζί. Δίκαια επικράτησαν, αλλά πιστεύω πως η διαφορά δεν μας αντιπροσωπεύει.»

Για το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Νεανίδων στο Ηράκλειο μίλησε και ο Χανιώτης (ομοσπονδιακός) προπονητής της, Γιάννης Γερεουδάκης, ο οποίος τόνισε:

«Για εμάς συνεχίζει η προσπάθεια να κερδίσουμε εμπειρίες. Ειδικά κάποια από τα παιδιά που είναι του 2004. Αντέξαμε στο πρώτο ημίχρονο, μείναμε στο πλάνο μας, αλλά η κούραση και τα φάουλ μας οδήγησαν σε εύκολα λάθη και δεχθήκαμε πολλούς αιφνιδιασμούς.»

zgas

Rabona ad