Δανεικός στην Κηφισιά ο Σμπώκος

ΟΦΗ | 3 Αυγούστου 2021, 18:59

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ για ακόμη δύο χρόνια ο Μανώλης Σμπώκος, αλλά η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει σε άλλη κατηγορία καθώς θα παραχωρηθεί δανεικός στην Κηφισιά.

/Bella Pizza

Σε επίπεδο Super League 2 θα κάνει ποδαρικό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο Μανώλης Σμπώκος.

Ο 18χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ μόλις χθες (Δευτέρα 02/08) επέκτεινε τη συνεργασία του με την Κρητική ομάδα για άλλα δύο χρόνια.

Η απόφαση του τεχνικού επιτελείου του ΟΦΗ είναι να δοθεί δανεικός σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας για να βρει χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει εμπειρίες. Η ομάδα αυτή είναι η (νεοφώτιστη στη Super League 2) Κηφισιά.

Και οι τρεις πλευρές (ο ποδοσφαιριστής και οι δύο ομάδες) έχουν συμφωνήσει κι απομένει το τυπικό μέρος (ουσιαστικά η μετατροπή της Κηφισιάς σε ΠΑΕ) για να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί ο δανεισμός.

Μάλιστα ο Σμπώκος έκανε ήδη και την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα παίρνοντας μέρος στην “ανεπίσημη” πρώτη της Κηφισιάς που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (03/08) στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο.

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad