Χριστουγεννιάτικη άδεια στον Ηρόδοτο

Ηρόδοτος | 23 Δεκεμβρίου 2021, 21:19

Μίνι Χριστουγεννιάτικη άδεια για τους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Κυριακή (26/12).

Corgress Stagakis

Η άδεια ξεκίνησε από χθες – Τετάρτη (22/12). Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων θα αρχίσει η προετοιμασία για το Κρητικό ντέρμπι με την Επισκοπή (29/12).

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού αναφέρει σχετικά:

«Σε ρεπό βρίσκονται οι παίκτες της ομάδας μας από εχθές, προκειμένου να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους αυτές τις γιορτινές ημέρες και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, εν όψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις 26/12 σε πρόγραμμα επανένταξης έτσι ώστε να ξεκινήσει και η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 29ης Δεκεμβρίου, με αντίπαλο την Επισκοπή εντός έδρας.

Το θετικό για τον Ηρόδοτο είναι πως επέστρεψαν στις προπονήσεις και οι Μπολάκης, Αρναούτογλου, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι πλέον στη διάθεση του Γιάννη Τάτση!»

Papantonakis Cards
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Chania cash
Poppies sexy show club

Rabona ad