Ένας εξαιρετικά στημένος και απόλυτα προσηλωμένος ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” επικρατώντας του Ολυμπιακού με 1-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής.
Δεύτερη εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ επί του Ολυμπιακού σε επίπεδο πρωταθλήματος (Α’ Εθνική / Super League). H πρώτη ήταν το μακρινό 1990 και αφορούσε την “επική” ανατροπή από 4-0 σε 4-5!
Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Κόντης μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”…
➺ Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Τι να πω; Μεγάλη νίκη, τεράστια νίκη. Μπράβο στα παιδιά, πολύ ωραίο παιχνίδι. Συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση, θάρρος, αυταπάρνηση. Κάθε μέρα τους λέω να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και το κάνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που προπονώ αυτά τα παιδιά. Είναι δικό τους αυτό, 100%! Χαίρομαι γιατί μετά από πολλά χρόνια κάναμε εκτός έδρας νίκη με τον Ολυμπιακό.»
➺ Για το “μηδέν” παθητικό: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πέρσι είχαμε κάποια θέματα στην αμυντική μας λειτουργία. Φέτος έχουμε δουλέψει περισσότερο, έχουμε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση, καλύτερες τοποθετήσεις. Κάθε φορά που έχουμε το “μηδέν” πίσω, λέω ότι ένα γκολ θα το βάλουμε.»







