Χωρίς σκορ στο ντέρμπι ανόδου με τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Θύελλα Καλαθ. | 15 Μαΐου 2016, 23:17

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της χρονιάς για την Θύελλα Καλάθενων και τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών, με τις δύο ομάδες να μένουν μέχρι τέλους στο 0-0.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην δεύτερη και προνομιούχο μέχρι στιγμής θέση στους 57 βαθμούς, με τον Γρανίτη και την ΑΕ Κυδωνίας να ακολουθούν σε απόσταση “αναπνοής”, στους 56 πόντους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και στο πρώτο παιχνίδι είχαμε ισοπαλία με σκορ 2-2 και έτσι είναι πολύ πιθανό πλέον να ξανασυναντηθούν οι δύο ομάδες σε παιχνίδι μπαράζ, αν ανέβει τελικά μόνο η δεύτερη ομάδα από την Β’ κατηγορία.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες με την δύναμη να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και τις φάσεις να είναι λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες, έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής: Μπερτάκης

Βοηθοί: Χάμπας-Λογαρίδης

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Λουπασάκης, Κουφογιαννάκης, Σημαντηράκης, Ουρούκου, Ρενιέρης Ν., Ρενιέρης Α., Ρενιέρης Β., Λουβιτάκης, Μαργαριτάκης (65’ Κορναράκης), Δημανόπουλος

Ποσειδώνας Καμ/Ραπ. (Δημήτρης Ανθούσης): Μουστάκας, Ψαρουδάκης, Καβακόπουλος, Μουτζούρης, Ράπτης, Λίκα, Γαλανάκης (80’ Λιανιδάκης), Παπασηφάκης, Ράντεφ, Κουριδάκης, Μανωλεδάκης (80’ λ.τρ. Καραπατάκης)

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad