Χωρίς Κίκε και με Αιγινιακό – Ερωτηματικό για τρεις (pics+video)

Χανιά | 20 Δεκεμβρίου 2016, 21:47

Ο Κίκε Μπουλά λόγω τραυματισμού δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» ούτε στο παιχνίδι του Κισσαμικού με τον Αιγινιακό, αφού παράλληλα του δόθηκε και άδεια από την ομάδα με αφορμή τη διακοπή που ακολουθεί για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από εκεί και πέρα ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία των Σταθάκη και Τιάγκο Σίλβα, που άλλη μία ημέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Αλέξης Σελινιωτάκης. Το πρωί της Τετάρτης, όταν και θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Πέμπτης, θα φανεί αν τεθούν στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου οι τρεις ποδοσφαιριστές.

proponisi20 12d

Όσον αφορά την προπόνηση, που ήταν η πρώτη μετά την επιστροφή από την Καρδίτσα, περιλάμβανε αποκατάσταση και μερικές ασκήσεις κατοχής.

lekidis termatofylakes

lazaridis

Παράλληλα τη σκληρή δουλειά με τους τερματοφύλακες Λαζαρίδη, Πολίτη, Γκέκα συνέχισε ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Τόλης Λεκίδης, με τον Κισσαμικό να δημοσιεύει και σχετικό βίντεο με μερικές από τις ασκήσεις που έγιναν.

proponisi20 12a

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση ο Σπύρος Μπαξεβάνος αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για τη νίκη στην Καρδίτσα τόνισε ότι το ματς που ακολουθεί με τον Αιγινιακό είναι το πιο δύσκολο και δεν θα έχει σχέση με αυτά απέναντι σε Σπάρτη και Αναγέννηση. 

Το βίντεο με τις ασκήσεις των τερματοφυλάκων

 

karta antonis garden
/psiloritischania