Χιμένεθ: Οι διαστάσεις του γηπέδου των Περιβολίων ευνοούν τον Πλατανιά

Αντίπαλοι Πλατανιά | 5 Απριλίου 2017, 20:15

Το γήπεδο των Περιβολίων ευνοεί τον Πλατανιά λόγω των διαστάσεών του κι όχι την ΑΕΚ λέει ο τεχνικός της "Ένωσης", Μανόλο Χιμένεθ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει του αυριανού ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια έκανε στην κάμερα της Nova ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε σύνθημα νίκης, την οποία θεωρεί… φάρμακο για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στις διαστάσεις του γηπέδου των Περιβολίων. Αναλυτικά:

«Μετά την ήττα στο ντέρμπι θα πρέπει να αντιδράσουμε κι αυτό θα είναι το καλύτερο… φάρμακο για την ανακούφισή μας. Το παιχνίδι που ακολουθεί δεν είναι ούτε εύκολο ούτε όμως και δύσκολο. Θα πρέπει όμως να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε έτσι ώστε να αναπληρώσουμε τους χαμένους βαθμούς.»

Τον Πλατανιά τον έχετε αντιμετωπίσει και στο κύπελλο. Τι διαφορετικό πρέπει να κάνετε, σε σχέση με το ματς κυπέλλου, για να πάρετε αυτή την φορά τη νίκη στα Χανιά;

«Θα πρέπει να δώσουμε το 100% απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε ένα γήπεδο που ευνοεί τον αντίπαλο λόγω των διαστάσεών του. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φύγουμε νικητές.»

Estrella
Papantonakis Cards