Χάος στην Α1 γυναικών – Δεν εξαιρείται ο ΟΑΧ…

ΟΑΧ | 24 Νοεμβρίου 2020, 11:21

Δυσμενείς εξελίξεις καταγράφονται γενικότερα στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ αλλά και στην ομάδα του ΟΑΧ. Παρελθόν αποτελούν οι Σάρα Μπουθ και Λία Σκοτ...

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων επιβεβαιώνει την αποχώρηση των δύο αθλητριών, η οποία προέκυψε αναμενόμενα από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Α1 έχει διακοπεί και είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με καλή την πίστη, δηλαδή εφόσον τα πράγματα κυλήσουν ομαλά το επόμενο διάστημα με βάση και την προετοιμασία που θα χρειαστεί για τα κορίτσια προκειμένου να βρεθούν και πάλι σε αγωνιστική φόρμα, το τζάμπολ δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί ξανά τον Φεβρουάριο!

Κατά συνέπεια, οι εξελίξεις είναι δυσμενείς, όχι μόνο για τον ΟΑΧ, αλλά γενικότερα για το γυναικείο μπάσκετ το οποίο πνέει τα λοίσθια αυτή τη στιγμή με όλες σχεδόν τις ομάδες να βρίσκονται στον αέρα. Το ερώτημα για τον ΟΑΧ είναι πώς θα συνεχίσει και ειδικότερα πώς θα ολοκληρώσει την φετινή χρονιά, όταν και όποτε αυτή αποφασιστεί να ξεκινήσει και πάλι.

Σε κάθε περίπτωση, η Μπουθ ολοκληρώνει άδοξα την καριέρα της στον ΟΑΧ και μάλιστα γίνεται γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα της στην Βουλγαρία, έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήρια της τόσο την περσινή χρονιά, όσο και στα λίγα παιχνίδια που πρόλαβε να παίξει φέτος. Επίσης αποχωρεί και η Σκοτ, μια αθλήτρια η οποία έδειξε επίσης την κλάση της στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς, αλλά δυστυχώς αποτελεί παρελθόν, έχοντας επιστρέψει στην πατρίδα της, τις ΗΠΑ.

Σε ό,τι αφορά την Μιράντα Ντράμοντ τουλάχιστον την παρούσα φάση παραμένει στο ρόστερ του ΟΑΧ, αλλά μένει να φανεί αν θα υπάρξει ίσως κάποια άλλη εξέλιξη το επόμενο διάστημα…

karta antonis garden