Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν νίκη με την οποία ανέβαιναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως ο Ηφαιστος αν και αδιάφορος βαθμολογικά, πέτυχε εντυπωσιακή ανατροπή στο τέλος από 0-2 σε 3-2.
Ολα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα πέντε γκολ, με τα Ροδωπού να πετυχαίνουν δύο γρήγορα γκολ.
Στο 51′ ο Μπραουδάκης με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ και ο Γιακουμάκης μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας στο 62′ διπλασίασε με πλασέ τα τέρματα.
Ο Ηφαιστος αντέδρασε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μείωσε στο 79′ με τον Ποταμίτη σε 1-2, ισοφάρισε στο 84′ με τον Γαρυφαλή σε 2-2 και πέτυχε την ολική ανατροπή στο 89′ με νικητήριο γκολ του Αντώνη Σγουράκη.
Ηφαιστος (Γιάννης Χαζηράκης): Σφακιωτάκης, Ματαράγκας, Λενταράκης, Δρακονταείδης, Νταουντάκης, Σπανουδάκης, Ποταμίτης, Σγουράκης, Γαρυφαλής, Σπυριδάκης, Στυλιανάκης (63′ Καστρινάκης)
Ροδωπού (Γιώργος Καλαϊτζίδης): Νικολακάκης, Καλογεράκης Α., Καλογεράκης Ι., Λουπασάκης, Κρομμύδας, Τσουρής, Γιαννουδάκης, Παπαδάκης, Μπραουδάκης, Κοντραλλίου (85′ Μαραγκουδάκης), Γιακουμάκης
























