Αυγενάκης: Ο αθλητισμός στη χώρα άλλαξε

Σπορ 26 Μαΐου 2023, 11:25

Ευχαριστήρια δήλωση αναρτά ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά την ολοκλήρωση της θητείας του ως υφυπουργός Αθλητισμού.

KTEO Κρήτης

«Ο αθλητισμός στη χώρα μας άλλαξε», τονίζει στην αναφορά του ο κ. Αυγενάκης, ευχαριστώντας όλους όσοι στήριξαν το έργο του τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικότερα η ανάρτηση του:

ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ένας κύκλος κλείνει..

Τέσσερα χρόνια στο χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού κι όμως φαντάζει σαν να είναι χθες ο Ιούλιος του 2019…

Τέσσερα χρόνια σκληρής καθημερινής δουλειάς, για να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε προκειμένου να ενισχυθεί και να αναπτυχθεί ο Αθλητισμός μας.

Εκτιμώ ότι καταφέραμε πολλά, αν κι έμειναν άλλα τόσα!

Δεν θα τα πετυχαίναμε, ωστόσο, αν όλοι δεν προσπαθούσαμε ως ομάδα.

Κι οφείλω αμέτρητα ευχαριστώ, είμαι ευγνώμων σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα που πίστευε και κοπίαζε για να κάνει το όραμα πραγματικότητα κάθε μέρα:

Στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την πλήρη στήριξη και στους συναδέλφους Υπουργούς ιδιαίτερα στη Λίνα Μενδώνη, ώστε να τρέξουν και να εφαρμοστούν αρκετές από τις μεταρρυθμίσεις που νομοθετήσαμε και πλέον εφαρμόζονται.

Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ τους στενούς συνεργάτες μου, στα στελέχη και στους εργαζομένους στο Υφυπουργείο, στις διοικήσεις και στους εργαζομένους των αθλητικών συγκροτημάτων στην Αττική (OAKA Athens Olympic Complex, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά ΝΠΔΔ, Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού) και στα ΕΑΚ της υπόλοιπης χώρας!

Στις οργανωτικές επιτροπές του EKO Acropolis Rally, του ΔΕΗ International Tour of Hellas και των Mediterranean Beach Games “Heraklion 2023” καθώς και του Ζήσε Αθλητικά.

Ολη μαζί μια καταπληκτική ομάδα δουλειάς και αποτελέσματος!

Αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την αθλητική οικογένεια της Ελλάδας. Μια αθλητική οικογένεια που μεγάλωσε, ωρίμασε. Και τα καλύτερα έρχονται!

Ο αθλητισμός στη χώρα μας άλλαξε!

Κινείται σε σταθερές βάσεις και είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Προχωράμε Σταθερά Μπροστά! 

manolikakis
Synagogi

Rabona ad