Αυγενάκης: Ακραία η απόφαση της Super League 2

Super League 2 3 Φεβρουαρίου 2023, 21:42

Η πρώτη πολυπόθητη απάντηση από τον Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τις εξελίξεις στην Super League 2 ήρθε, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να χαρακτηρίζει ακραία την απόφαση που έλαβαν οι ΠΑΕ.

/Bella Pizza

«Εγώ ακόμα τους περιμένω, γιατί είχαμε πει σε 48 ώρες θα τα ξαναλέγαμε… Αλλά, αντί να τα ξαναπούμε, γιατί δεν καταλήξαμε κάπου, ανέστειλαν το πρωτάθλημα», ήταν η αναφορά που έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, απαντώντας έτσι σε σχετική ερώτηση για το τι έχει να πει μετά τις εξελίξεις που σημειώνονται από τα χρήματα που τους προτάθηκαν να πάρουν οι ΠΑΕ της δεύτερης επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας της χώρας.

Αναλυτικότερα η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής:

«Εγώ ακόμα τους περιμένω, γιατί είχαμε πει σε 48 ώρες θα τα ξαναλέγαμε… Αλλά, αντί να τα ξαναπούμε, γιατί δεν καταλήξαμε κάπου, αναστείλαν το πρωτάθλημα. Κανένα πρόβλημα… Εμείς συνεχίζουμε τη διαδικασία προετοιμασίας της ΚΥΑ που θα κατανέμει τα χρήματα στις υπόλοιπες τρεις Λίγκες, τη Σούπερ Λιγκ, τη Λίγκα του μπάσκετ, του βόλεϊ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Και βέβαια, όταν με το καλό επανέλθουν στα γήπεδα τότε θα συνεχίσουμε τη συζήτηση για την όποια χρηματοδότηση μπορεί το κράτος να τους βοηθήσει μέσα από το μόνιμο μηχανισμό που συστήσαμε για τη στήριξη του αθλητισμού.

Εμείς είμαστε εδώ και το είπαμε πολύ καθαρά προς κάθε κατεύθυνση: Βρεθήκαμε τη δεύτερη φορά για να βάλουμε στο τραπέζι προς όλες τις κατευθύνσεις τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προχωρήσουμε με τη κατανομή. Θα δίναμε ραντεβού σε δύο 24ωρα για να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και τη πιθανότητα αύξησης χρηματοδοτήσεων ή άλλους τρόπους βελτίωσης όλων αυτών. Αντ’ αυτού, είδαμε να παίρνουν μία απόφαση, η οποία κατά την άποψή μου είναι ακραία. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με όλες τις υπόλοιπές Λίγκες… Εχουμε μεριμνήσει ως Πολιτεία για όλους τους εργαζόμενους είτε είναι ποδοσφαιριστές ή απλά στελέχη στις ΠΑΕ και συνεχίζουμε την πορεία μας», ήταν έτσι η τοποθέτηση από τον Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος αμέσως μετά δέχτηκε την ερώτηση για το αν αληθεύει ότι το ποσό που διανέμεται προς τις ΠΑΕ ανέρχεται κοντά στις 70.000 ευρώ, αρνήθηκε ωστόσο ν’ απαντήσει, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο τις δηλώσεις του.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad