«Ας κάνουμε όλοι μια ανθρώπινη κίνηση υποστήριξης»

ΕΠΣΧ Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου | 24 Ιουλίου 2018, 20:02

Τη στήριξη στους συνανθρώπους μας που ζουν πολύ δύσκολες ώρες με τις φονικές πυγκαγιές που πλήττουν την χώρα, εκφράζουν οι ομάδες του Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ και Λέοντες).

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι 3 ομάδες, γίνευται προτροπή σε όλο τον κόσμο να βοηθήσει στην πρωτοβουλία που έχει παρθεί με την συγκέντρωση πρώτων ειδών ανάγκης στο Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων καθώς και στην αιμοδοσία του Νοσοκομείου Χανίων. 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Τα λόγια απλά δεν υπάρχουν σε αυτό που όλοι μας ζούμε τις τελευταίες ώρες. Αισθανόμαστε οδύνη και λύπη και δυστυχώς ποτέ δε θα μπορέσουμε να κάνουμε αρκετά για τους συνανθρώπους μας, που ζουν αυτές τις τραγικές στιγμές.

Τα Δ.Σ των ποδοσφαιρικών ομάδων του Ακρωτηρίου Πανακρωτηριακός Α.Ο, Ένωση Θύελλα-Καμίνια Α.Ο και Λέοντες, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων από τον πύρινο εφιάλτη στην Ανατολική και Δυτική Αττική.

Προτρέπουμε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Ακρωτηρίου και του νομού, να δείξει για άλλη μια φορά την ευαισθησία και το κοινωνικό της πρόσωπο και να σταθούμε όλοι δίπλα στους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

Αγαπητοί γονείς και παιδιά, μικρότεροι και μεγαλύτεροι αθλητές μας, λίγα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων (Πλατεία Κολοκοτρώνη 10 και Περίδου, 1ος όροφος), συγκεντρώνει:
Πάνες, μωρομάντηλα, μπισκότα, ξηρούς καρπούς, φρυγανιές, παξιμάδια, γάλατα μακράς διάρκειας fucidin και betadine.

Μια επίσκεψη στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου, επίσης είναι σημαντική, για όσους νοσηλεύονται.

Ας κάνουμε όλοι μια μικρή, ανθρώπινη κίνηση υποστήριξης!

 

karta antonis garden

Rabona ad