Αργεντινός κεντρικός στον Ν. ΟΠΕΡ

Βόλεϊ 28 Ιουλίου 2026, 11:31

Ο Νέος ΟΠΕΡ ενισχύεται για την ιστορική συμμετοχή στη Volley League, προσθέτοντας στο ρόστερ του Αργεντινό αθλητή.

Kritiko Ergastiri

Ο λόγος για 23χρονο κεντρικό, Νικολάς Ολντάνι, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ουγγαρία.

Η ανακοίνωση:

Ο Ν.Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Nicolás Oldani, ο οποίος θα ενισχύσει την ανδρική μας ομάδα στη Νοvibet Volley League για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αργεντινός κεντρικός, γεννημένος στις 6 Απριλίου 2003, έχει ύψος 1,98 μ. και έρχεται στο Ρέθυμνο για να προσθέσει ποιότητα, δύναμη και ενέργεια στο φιλέ.

Στην έως τώρα πορεία του έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες:

2019–2020: Boca Juniors (Αργεντινή)

2020–2021: Regatas Corrientes (Αργεντινή)

2021–2022: Mutual Policial Formosa (Αργεντινή)

2022–2023: Tucumán de Gimnasia (Αργεντινή)

2025–2026: MÁV Előre Foxconn (Ουγγαρία)

Με εμπειρίες από το αργεντίνικο και το ευρωπαϊκό βόλεϊ, ο Nicolás έρχεται να αποτελέσει ένα σημαντικό «όπλο» για την ομάδα μας στη νέα απαιτητική σεζόν.

Nicolás, καλωσόρισες στην οικογένεια του Ν.Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου!

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad