Αποστολή στην Ελευσίνα με στόχο το “τρίποντο”

Χανιά | 23 Απριλίου 2017, 10:17

Για μία από τις πιο σημαντικές εκτός έδρας αποστολές του ετοιμάζεται ο Κισσαμικός, αντιμετωπίζοντας στις 4 το απόγευμα τον Πανελευσινιακό. Το ματς "καίει" και τους γηπεδούχους που χρειάζονται απελπισμένα βαθμούς για να διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Ο Κισσαμικός είναι γεγονός ότι βρίσκεται σε μια καλή κατάσταση και πρέπει να γίνει σαφές ότι άπαξ και κερδίσει αυτό το παιχνίδι τότε σχεδόν “αγκαλιάζει” την παραμονή του. Σε διαφορετική περίπτωση η αγωνία θα εξακολουθήσει να υπάρχει από τη στιγμή εξάλλου που η διαφορά του από την ζώνη υποβιβασμού -και την ομάδα της Καλλιθέας- ανέρχεται στους μόλις 5 βαθμούς. Ουσιαστικά ο Κισσαμικός κυνηγά το δεύτερο φετινό “τρίποντο” εκτός, όταν το προηγούμενο έχει σημειωθεί αρκετό καιρό πριν, στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη επίσκεψη για τον Κισσαμικό στην Ελευσίνα, την οποία είχε επισκεφτεί και τη σεζόν 2013-14 για τη Γ’ Εθνική, με τον Πανελευσινιακό να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-0. Πέρσι, ο Κισσαμικός είχε πάρει την ισοπαλία με 0-0, με το αξιοσημείωτο να είναι ότι το παιχνίδι είχε γίνει σχεδόν την ίδια ημερομηνία (24/4 τότε, 23/4 τώρα!).

Διαιτητής έχει οριστεί ο Μανούχος (Αργολίδας), βοηθοί οι Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας) και Σταματάκος (Λακωνίας) και 4ος ο Καρυοφύλλης (Πειραιά).

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania