Απονομές διπλωμάτων από τον ΙΟΧ

Ιστιοπλοΐα | 6 Φεβρουαρίου 2017, 21:23

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (1/2) η απονομή των διπλωμάτων για τις Σχολές Ανοιχτής Θάλασσας του Ιστιοπλοικού Ομίλου Χανίων για τον έτος 2016 (60ης, 61ης και 62ης). Η εκδήλωση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΙΟΧ στο Νεώριο Μόρο σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή της σχολής Μάκη Βασιλάκη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πρόεδρος του ΙΟΧ Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΙΟΧ Παναγιώτης-Αλέξανδρος Ματθαίος και ο Εφορος Εκπαίδευσης Γιώργος Μαρκάκης.

Οι απόφοιτοι της Σχολής 60ης ΣΙΑΘ είναι οι εξής: Δημητρίου Ιάσονας, Γιαννούχου Ευθαλία-Νίκη, Μακρής Νικόλαος, Πατεράκης Γιώργος, Μαρακάκης Αντώνης

Οι απόφοιτοι της Σχολής 61ης ΣΙΑΘ είναι οι εξής: Μπέντης Γιώργος Πατελάκης Εμμανουήλ, Αγοραστάκης Γιάννης, Καστανάκης Στυλιανός, Χουδαλάκης Ιωάννης,

Οι απόφοιτοι της Σχολής 62ης ΣΙΑΘ είναι οι εξής: Χιωτάκης Κων/νος, Φερτάκη Νταγιά – Ελένη, Φραγκοστεφανάκης Σωτήρης, Δραμπουκάκης Χρήστος, Δραμπουκάκης Στέφανος, Καϊναδάς Κίμων, Βήχος Εμμανουήλ, Αυγουστίδης Δημήτρης, Αποστολόπουλος Ιωάννης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

siath2

siath3

siath4

siath5

siath6

siath7

siath8

siath9

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana