Απονομές διπλωμάτων από τον ΙΟΧ

Ιστιοπλοΐα | 6 Φεβρουαρίου 2017, 21:23

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (1/2) η απονομή των διπλωμάτων για τις Σχολές Ανοιχτής Θάλασσας του Ιστιοπλοικού Ομίλου Χανίων για τον έτος 2016 (60ης, 61ης και 62ης). Η εκδήλωση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΙΟΧ στο Νεώριο Μόρο σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή της σχολής Μάκη Βασιλάκη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πρόεδρος του ΙΟΧ Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΙΟΧ Παναγιώτης-Αλέξανδρος Ματθαίος και ο Εφορος Εκπαίδευσης Γιώργος Μαρκάκης.

Οι απόφοιτοι της Σχολής 60ης ΣΙΑΘ είναι οι εξής: Δημητρίου Ιάσονας, Γιαννούχου Ευθαλία-Νίκη, Μακρής Νικόλαος, Πατεράκης Γιώργος, Μαρακάκης Αντώνης

Οι απόφοιτοι της Σχολής 61ης ΣΙΑΘ είναι οι εξής: Μπέντης Γιώργος Πατελάκης Εμμανουήλ, Αγοραστάκης Γιάννης, Καστανάκης Στυλιανός, Χουδαλάκης Ιωάννης,

Οι απόφοιτοι της Σχολής 62ης ΣΙΑΘ είναι οι εξής: Χιωτάκης Κων/νος, Φερτάκη Νταγιά – Ελένη, Φραγκοστεφανάκης Σωτήρης, Δραμπουκάκης Χρήστος, Δραμπουκάκης Στέφανος, Καϊναδάς Κίμων, Βήχος Εμμανουήλ, Αυγουστίδης Δημήτρης, Αποστολόπουλος Ιωάννης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

siath2

siath3

siath4

siath5

siath6

siath7

siath8

siath9

 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad