Απόλυτος “κυρίαρχος” στην ΠΑΕ με 87,91% ο Αντ. Ροκάκης

Χανιά | 14 Απριλίου 2016, 18:20

Σε απόλυτο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Κισσαμικός αναδεικνύεται ο Αντώνης Ροκάκης ελέγχοντας το εντυπωσιακό ποσοστό του 87,91% στο Μετοχικό Κεφάλαιο. Μάλιστα, η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την Πέμπτη το ρόλο ουσιαστικά που κατέχει ο Χανιώτης παράγοντας στη νεοσύστατη ΠΑΕ.

Αυτή η εξέλιξη προέκυψε μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής επαγγελματικού Αθλητισμού, που μεταξύ άλλων ήταν να συζητήσει και ένα άλλο θέμα που αφορά τον Κισσαμικό και έχει να κάνει σχετικά με το ματς με τον Εργοτέλη το οποίο έχει κριθεί ύποπτο προς χειραγώγηση. Σε κάθε περίπτωση, απόφαση δεν πάρθηκε και υπήρξε αναβολή της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει τα εξής:

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ

2. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ

6. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με οφειλή στο ΟΑΚΑ.

ΑΝΑΒΟΛΗ

7. Κλήση σε ακρόαση ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με οφειλή στο ΟΑΚΑ.

ΑΝΑΒΟΛΗ

8. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σχετικά με τη διαδικασία εκκαθάρισης.

YΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

9. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΡΗΣ σχετικά με τη διαδικασία εκκαθάρισης.

Παρασχέθησαν εξηγήσεις από τον εκπρόσωπο του ερασιτέχνη και αναβάλλεται κατά τα λοιπά η συζήτηση της υπόθεσης λόγω της αποχής των δικηγόρων αορίστως.

10. Κλήση σε ακρόαση Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σχετικά με τη διαδικασία εκκαθάρισης.

ΑΝΑΒΟΛΗ

11. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τη σύνθεση του Δ.Σ. της.

Συζητήθηκε. Υπό διάσκεψη.

12.ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

(α) Υπό διάσκεψη άδειες 69Α ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

– Αντώνιος Ροκάκης 87,91%

– Ευάγγελος Γαλανάκης 3,34%

– Ιωάννης Μίχος 3,33%

ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ»

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania