Αποδυτήρια… πραγματικό στολίδι με τη “σφραγίδα” της ΜΟΒΙΑΚ (pics)

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου | 13 Οκτωβρίου 2017, 23:15

Ενα νέο σημαντικό έργο υποδομής για το ποδόσφαιρο του Ακρωτηρίου πήρε σάρκα και οστά. Αυτή τη φορά πρόκειται για τα νέα αποδυτήρια των Ακαδημιών τα οποία μπορούν να παρομοιαστούν ως ένα πραγματικό στολίδι.

Τη “σφραγίδα” σε αυτό το σημαντικό έργο έδωσε και πάλι η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε., που συνεχίζει να στηρίζει το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό στην περιοχή του Ακρωτηρίου. Μάλιστα, ειδική αναφορά γίνεται στον κ. Μανώλη Σβουράκη από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Ειδικότερα, στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Faceboοk μαζί με τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, αναφέρονται τα εξής:

Έτοιμα τα νέα αποδυτήρια των ακαδημιών! Ένα ακόμα σημαντικό έργο ολοκληρώθηκε και από σήμερα τίθεται στη διάθεση των παιδιών της ακαδημίας μας. Πρόκειται για τα νέα αποδυτήρια των ακαδημιών, τα οποία είναι ένας χώρος άνετος, ζεστός και φιλικός, πραγματικό στολίδι! Ένα ακόμα σημαντικό έργο αναβάθμισης των εγκαταστάσεων και των παροχών προς τα παιδιά είναι πραγματικότητα, με την αποκλειστική και εξ ολοκλήρου χορηγία της εταιρείας ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. και του κ. Σβουράκη Εμμ., τον οποίο αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

nea apodytiria akadimion

nea apodytiria akadimion 2

nea apodytiria akadimion 3

nea apodytiria akadimion 4

nea apodytiria akadimion 5

nea apodytiria akadimion 7

nea apodytiria akadimion 8

 

karta antonis garden