Αποχωρούν παίκτες και προπονητής από το ΣΥΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 22 Ιουλίου 2021, 10:57

Προς την έξοδο οδεύουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Ηδη τρεις έχουν αποχωρήσει, ενώ τον ίδιο δρόμο θα πάρουν κι άλλοι.

Οπως είναι γνωστό, Αφράτης, Σκουλάς και Βαρουξάκης, όπου οι δύο τελευταίοι θεωρούνται πλέον παίκτες της Σπάθας, έχουν αποχωρήσει, αλλά είναι δεδομένο ότι τον ίδιο δρόμο θ’ ακολουθήσουν κι άλλοι μέσα στις επόμενες ημέρες. Ηδη φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αρκετούς για την απόκτηση τους από άλλες ομάδες.

Συγκεκριμένα, η πληροφόρηση αναφέρει ότι είναι θέμα χρόνου να πιστοποιηθεί η αποχώρηση και για τους Τσίτα, Νικόλτση και Μαθιουδάκη οι οποίοι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Μάλιστα, φαίνεται να έχουν προτάσεις στη διάθεσή τους. Για τον Κόλα είναι επίσης σίγουρο ότι φεύγει παρότι τελικά δεν θα υπογράψει στον Απόλλωνα.

Θα πρέπει να σημείο πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το σωματείο μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ επίσης σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου, Γιάννη Μυλωνάκη, δεν έχει γίνει κάποια νεότερη νύξη προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεδομένη τέλος μπορεί να θεωρείται και η αποχώρηση του προπονητή, Γιώργου Ριτζάκη.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad