Αποχώρηση για “δύο” στον Γιούχτα

Γ' Εθνική 30 Ιουνίου 2025, 18:17

Ανακοίνωση με την οποία γίνεται γνωστό ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με δύο ποδοσφαιριστές εξέδωσε ο Γιούχτας.

Corgress Stagakis

Ο λόγος για τους Μάνο Βουιδάσκη και Δημήτρη Μαυρογιαννάκη, οι οποίοι μετά από έναν χρόνο παρουσίας στην ομάδα αποτελούν πλέον παρελθόν.
Οι δύο νεαροί παίκτες αποχωρούν από τον σύλλογο των Αρχανών, ο οποίος τους ευχαριστεί για τη συνεισφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O A.O. Γιούχτας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Μάνο Βουϊδάσκη και Δημήτρη Μαυρογιαννάκη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, γεννημένοι στις 01/01/2003 και 29.03.2007 αντίστοιχα, μετά από ένα χρόνο παρουσίας τους στην ομάδα μας από σήμερα αποτελούν παρελθόν.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους, και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στην συνέχεια της καριέρας τους.

chania_tickets
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis

Rabona ad