Αποχώρηση έκπληξη Ρουμπελάκη – Προς επιστροφή ο Νανάκος

ΟΑΧ | 2 Νοεμβρίου 2020, 23:04

Αποχώρηση που προκαλεί έκπληξη στον ΟΑ Χανίων, καθώς ο Γιώργος Ρουμπελάκης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook την αποχώρηση του από την ομάδα.

Οπως φαίνεται, οι συνέπειες του κορονοϊού και ειδικότερα της απρόσμενης διακοπής του πρωταθλήματος επιφέρουν εξελίξεις, που κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι για τον ΟΑΧ. Αυτό αφορά την αποχώρηση του Ρουμπελάκη, ο οποίος όπως είναι γνωστό κατέφθασε πριν από λίγους μήνες στα Χανιά για να καθοδηγήσει τον ΟΑΧ τη φετινή σεζόν. Ουσιαστικά πρόλαβε να καθίσει σε τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο, εκ των οποίων τρία για το πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο.

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα των Χανίων για την δυνατότητα που μου έδωσε να εργαστώ εκεί…. Εύχομαι καλή συνέχεια και δύναμη και γρήγορα επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις…. Ευχαριστώ πολύ και όλες τις αθλήτριες μου για την συνεργασία που είχαμε….. Εις το επανιδείν», γράφει σχετικά στο μήνυμα του ο Ρουμπελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εφόσον τα πράγματα “στρώσουν” και δη το γρηγορότερο ο ΟΑΧ θα μπορέσει να δει αισιόδοξα την συνέχεια την φετινή χρονιά. Σε αυτό το πλαίσιο, η πληροφόρηση αναφέρει ότι τα ηνία της ομάδας θα ξαναπάρει ο Σταύρος Νανάκος!

karta antonis garden