Αποχαιρέτησαν έξι ποδοσφαιριστές

Χανιά | 24 Ιουλίου 2021, 11:16

Εξι ποδοσφαιριστές αποχαιρέτησαν τα Χανιά, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους.

/Bella Pizza

Πρόκειται για τους Λούκας Μπραμπίγια, Ουσμάν Σουντουρά, Νίκο Βρεττό, Χρήστο Γρομητσάρη, Τάσο Δημητριάδη και Πασχάλη Κάσσο.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

Μετά από μία πολύ καλή τετραετία αποχαιρετά τα Χανιά ο Νίκος Βρεττός, που μέτρησε 82 επίσημες συμμετοχές και 7 γκολ. Μετά από 2,5 σεζόν αφήνει τα Χανιά για να συνεχίσει στη Νίκη Βόλου ο εκ των αρχηγών της ομάδας Πασχάλης Κάσσος, μετρώντας 48 συμμετοχές και 8 γκολ. Δύο χρόνια έμεινε στην ομάδα ο Τάσος Δημητριάδης (35 συμμετοχές – 2 γκολ), όπως και ο εκ των αρχηγών της ομάδας Χρήστος Γρομητσάρης (38 συμμετοχές – 1 γκολ). ενώ 1,5 σεζόν φόρεσε τα “μπλε” ο Ουσμάν Σουντουρά (24 συμμετοχές – 2 γκολ). Στη μία και μοναδική σεζόν του στα Χανιά ο Λούκας Μπραμπίγια μέτρησε 22 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η ανακοίνωση των Χανίων είναι η εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Λούκας Μπραμπίγια, Ουσμάν Σουντουρά, Νίκο Βρεττό, Χρήστο Γρομητσάρη, Τάσο Δημητριάδη και Πασχάλη Κάσσο τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad