Από τον Ηρόδοτο στον ΑΟΑΝ ο Αυγουστάκης

Γ' Εθνική 13 Ιανουαρίου 2022, 13:45

Σε επίπεδο Γ’ Εθνικής θα αγωνιστεί ξανά ο Μηνάς Αυγουστάκης, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό του ΑΟΑΝ.

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος στον Ηρόδοτο, αν και αρχικά είχε συμφωνήσει με τον ΠΟΑ. Πέρσι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη Δαμάστα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ είναι η εξής:

Ο Μηνάς Αυγουστάκης στην ομάδα μας!

Σε μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η ομάδα μας, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τον Μηνά-Μάριο Αυγουστάκη, προκειμένου να βοηθήσει στη συνέχεια της προσπάθειας, για τις υποχρεώσεις στην ποδοσφαιρική περίοδο 2021/2022.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι 20 ετών (7/9/2001). Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Επισκοπής και στη συνέχεια βρέθηκε στα τμήματα της ακαδημίας του ΟΦΗ. Προωθήθηκε στον ΟΦΗ ’94 και ακολούθως μετακινήθηκε στην ομάδα της Κ19. Στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, φόρεσε τη φανέλα της Δαμάστας έχοντας μια γεμάτη σεζόν, ενώ το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει αρχικά με τον ΠΟΑ, για να καταλήξει τελικά στον Ηρόδοτο.

Μηνά, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΑΝ και στον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε υγεία, βοηθώντας την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της!

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad