Από τη Σητεία ως το Καστέλι – Στο… τρέξιμο πάλι ο Βαρουχάκης

Σπορ 6 Μαΐου 2021, 23:05

Μία ακόμη αθλητική δραστηριότητα με κοινωνικές προεκτάσεις από τον Κώστα Βαρουχάκη που θα τρέξει από τη μία άκρη της Κρήτης στην άλλη στα τέλη Μαΐου.

Πρόκειται για αθλητική δράση ευαισθητοποίησης για τα Ειδικά Εργαστήρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ), την οποία διοργανώνει ο Δήμος Κισσάμου σε συνδιοργάνωση με τη Νεολαία Κισσάμου.

Ο Κισσαμίτης τριαθλητής θα τρέξει από τις 20 μέχρι τις 29 Μαΐου από τη Σητεία μέχρι Κουτουφιανά Κισσάμου. Ο αγώνας της εκάστοτε ημέρας θα αρχίζει στις πέντε το πρωί και θα τερματίζει στα κατά τόπους σημεία στις δέκα (το αργότερο).

Επίσης όλες οι διαδρομές θα πραγματοποιηθούν σε Επαρχιακή οδό για λόγους ασφαλείας. Το δελτίο τύπου του Δήμου Κισσάμου αναφέρει σχετικά:

«Ο Δήμος Κισσάμου σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί αγώνας τρεξίματος – ευαισθητοποίησης από τον κ. Βαρουχάκη Κωνσταντίνο στο πλαίσιο των αθλητικών δράσεων που συνδιοργανώνονται με την Νεολαία Κισσάμου.

Από τις 20 Μαΐου 2021 και για 10 ημέρες, θα τρέχει ξεκινώντας από τη μία άκρη της Κρήτης έως την άλλη, από το ανατολικότερο ΕEEEK αυτό της Σητείας έως το Δυτικότερο ΕEEEK Κουτουφιανών Κισσάμου. Ο Κισσαμίτης Βαρουχάκης Κωνσταντίνος είναι τριαθλητής- υπεραθλητής και μέλος του αθλητικού σωματείου “Άνεμος Χανίων”.

Με πληθώρα δράσεων ευαισθητοποίησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο ενεργητικό του και έχοντας στο πλευρό του όλους τους κοινωνικούς και θεσμικούς παράγοντες της πόλης της Κισσάμου, αποφάσισε να κάνει την συγκεκριμένη δράση για να αφυπνίσει την κοινωνία για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά με αναπηρία στοχεύοντας στην ένταξη των παιδιών αυτών μετά την ενηλικίωση τους στην κοινωνία μας με ίσες ευκαιρίες.

Το ειδικό σχολείο Κουτουφιανών, το οποίο εντάσσεται στο Δήμο Κισσάμου, είναι η δύναμη και η πηγή έμπνευσης για τις αθλητικές του δράσεις. Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι:

➺ 20 Μαΐου: ΕΕΕΕΚ Σητείας – Λίθινες
➺ 21 Μαΐου: Λίθινες – ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας
➺ 22 Μαΐου: Ιεράπετρα – ΕΕΕΕΚ Αγ. Νικόλαος
➺ 23 Μαΐου: Αγ. Νικόλαος – Χερσόνησος
➺ 24 Μαΐου: Χερσόνησος- ΕΕΕΕΚ Ηράκλειο
➺ 25 Μαΐου: Ηράκλειο – Δαμάστα
➺ 26 Μαΐου: Δαμάστα – ΕΕΕΕΚ Ρέθυμνου
➺ 27 Μαΐου: Γέφυρα Πετρέ- Γεωργιούπολη
➺ 28 Μαΐου: Γεωργιούπολη – Καλύβες
➺ 29 Μαΐου: ΕΕΕΕΚ Χανίων – ΕΕΕΕΚ Κουτουφιανών Κισσάμου

Για την ασφάλεια της δράσης ο αθλητής θα ξεκινάει 05:00 το πρωί και θα τερματίζει στα κατά τόπους σημεία 10:00 το αργότερο. Επίσης όλες οι διαδρομές θα πραγματοποιηθούν σε Επαρχιακή οδό για λόγους ασφαλείας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη προσπάθεια του συνδημότη μας ο οποίος αποτελεί λαμπρό παράδειγμα. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι και να διαδώσουμε το μήνυμα ότι όλοι αξίζουμε τις ίδιες ευκαιρίες.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad