Από Μακεδονικό σε Αγροτικό Αστέρα ο Καζέλης

Super League 2 13 Ιανουαρίου 2023, 22:43

Δανεικό στον Αγροτικό Αστέρα, για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, παραχώρησε ο Μακεδονικός τον νεαρό τερματοφύλακα Στέλιο Καζέλη.

/Bella Pizza

Ο λόγος είναι για να πάρει χρόνο συμμετοχής (σε επίπεδο Γ’ Εθνικής), κάτι που πολύ δύσκολα θα συμβεί τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά με την παραχώρηση του Καζέλη:

«Η ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την παραχώρηση του τερματοφύλακα Στέλιου Καζέλη στον Αγροτικό Αστέρα υπό μορφή δανεισμού, για το υπόλοιπο της σεζόν 2022/23.

Ο 20χρονος (7/8/2002) αθλητής, εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων που έχει αναδείξει η Ακαδημία του Μακεδονικού τα τελευταία χρόνια, ήταν καθοριστικός παράγοντας στην πορεία πρωταθλητισμού των Ελπίδων Μακεδονικού στην Α ΕΠΣ Μακεδονίας κατά την περυσινή σεζόν, ενώ από το καλοκαίρι αποτελεί σταθερό μέλος της ομάδας ανδρών, πλαισιώνοντας Γουναρίδη και Ιωαννίδη.

Η προσωρινή του μετακίνηση στον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος επιδιώκει να πετύχει την παραμονή του στην Γ Εθνική (1ος όμιλος), θα αποτελέσει ένα χρήσιμο διάστημα για τον ίδιο, ώστε να επιστρέψει με περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις ενόψει της επόμενης σεζόν με τα χρώματα του Μακεδονικού.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Στέλιο υγεία και καλές εμφανίσεις στη νέα, προσωρινή, πρόκληση!»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad