Απίστευτα πράγματα στον τελικό: Από 0-3 σε 3-3 ο Πανακρωτηριακός!

Πλατανιάς Πανακρωτηριακός | 30 Αυγούστου 2026, 20:34

Απίστευτα πράγματα στον τελικό του Super Cup, με τον Πανακρωτηριακό να επιστρέφει από 0-3 και μέσα σε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο να ισοφαρίζει σε 3-3 τον Πλατανιά, μετατρέποντας σε θρίλερ ένα παιχνίδι που έδειχνε να έχει κριθεί!

Ο Πλατανιάς είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά και το δεύτερο ημίχρονο, καθώς πριν καν συμπληρωθούν 20 δευτερόλεπτα ο Βόρφι, μετά την προσπάθεια του Γιακουμάκη, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ανέβασε το σκορ στο 0-3. Σε εκείνο το σημείο όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Τάκη Διακάκη είχε “κλειδώσει” το τρόπαιο.

Ο Πανακρωτηριακός, όμως, είχε εντελώς διαφορετική άποψη και η αντίδρασή του ήταν εντυπωσιακή!

Στο 53’ ο Χύσι με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Τρούμπαλου, μείωσε σε 1-3 και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Βρεττός έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Μπινούς με όμορφη γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 2-3, βάζοντας πλέον… φωτιά στον τελικό.

Η απίστευτη επιστροφή ολοκληρώθηκε στο 58’! Ο Βαρδάκης έδωσε στον Παπαθανασίου και εκείνος με ένα εκπληκτικό σουτ-κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καζά για το 3-3, με τον Πανακρωτηριακό να πετυχαίνει τρία γκολ μέσα σε μόλις πέντε λεπτά!

Οι ισορροπίες άλλαξαν ξανά στο 68’, όταν ο Τρούμπαλος έκανε φάουλ στον Κατσούκη, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Πανακρωτηριακό με δέκα παίκτες.

Το 3-3 έχει πλέον μετατρέψει τον τελικό σε πραγματικό θρίλερ, με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν ότι εφόσον παραμείνει η ισοπαλία μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο τίτλος θα κριθεί απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Wodspot72
akadimia_iraklis_nerokourou
Nevrakis
REC CHQ
Family_mothers_food
Trikounakis
Holidays Chania
Vourlakis
Akadimia Neas Kydonias
Akadimies Kritikos Asteras
Crepaland Greece

Rabona ad