Απάντησε σε Αναστόπουλο η Επισκοπή!

Επισκοπή | 4 Δεκεμβρίου 2022, 19:36

Η ΠΑΕ Επισκοπή ευχαρίστησε την Καλαμάτα για τη φιλοξενία, ενώ δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση του Νίκου Αναστόπουλου.

/Bella Pizza

Η Επισκοπή στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην Καλαμάτα, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0. Το γκολ για τη “μαύρη θύελλα” σημειώθηκε στο 66ο λεπτό από την προβολή του Πασά.

Με Πασά λυτρώθηκε η Καλαμάτα

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης η Ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί για τη φιλοξενία τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και της Κ19, αλλά δεν άφησε αναπάντητη την τοποθέτηση του Νίκου Αναστόπουλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή εκφράζει τις πιο θερμές της ευχαριστίες προς την ΠΑΕ Καλαμάτα για την άψογη φιλοξενία, τόσο προς τη μεγάλη μας ομάδα, όσο και προς την Κ19 σε αυτό το διήμερο (3-4/12) που προηγήθηκε. Τέτοιες συμπεριφορές και φιλοξενίες αρμόζουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 κάτι που μας χαροποιεί και μας εκφράζει ως σωματείο.

Δεν μπορούμε όμως να μη δώσουμε μία απάντηση στον τεχνικό της ΠΑΕ Καλαμάτας, τον κ. Αναστόπουλο, ένα ευρέως γνωστό πρόσωπο στην Ελλάδα το οποίο έπεσε στο ατόπημα του παρορμητισμού του.

Οι δηλώσεις του περί έκπληξής του για την απόδοση της ομάδας μας (σ.σ. “είμαι έκπληκτος από την απόδοσή της (Επισκοπής) αλλά αυτό δεν το είδαμε ούτε στο προηγούμενο παιγνίδι με το πάθος που έβγαζε, με την τακτική προσήλωση που είχε, ούτε με την Παναχαϊκή, ούτε με το Ολυμπιακό Β’, εν πάσει περιπτώσει…”).

Ο κ. Αναστόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζει στα χρόνια όπου Επισκοπή μας βρίσκεται σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών, ότι αγωνίζεται για τις αξίες -ιδίως τις ηθικές- για την τιμή και την ιστορία της, για τους φίλαθλους της και την Κρήτη. Μόνο για μας πάντα, πάντοτε και για κανέναν άλλον.

Επίσης ο κ. Αναστόπουλος καλό θα είναι να περιορίζεται “εντός του πλαισίου” που εκείνος αντιπροσωπεύει στο δικό του μετερίζι και… εκτός των τεσσάρων γραμμών όπως λειτούργησε σήμερα (4/12) δίκην ποδοσφαιριστή εισερχόμενος εντός γηπέδου κι επηρεάζοντας τη ροή του αγώνα.»

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad