Αντίο σε επτά – Ειδική αναφορά σε Αδοντάκη

Α.Ο.Κ. Χανιά | 26 Αυγούστου 2021, 12:54

Εντείνεται ο σχεδιασμός στον ΑΟΚ Χανιά, με τη διοίκηση του συλλόγου ν’ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με επτά καλαθοσφαιριστές.

Kritiko Ergastiri

Ειδική αναφορά γίνεται στον Μανώλη Αδοντάκη για την προσφορά του στον ΑΟΚ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.

Ο ΑΟΚ Χανιά ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους: Παναγιώτη Κιγμέτογλου, Παναγιώτη Ζανιδάκη, Γιώργο Αλεξίου, Διογένη Γοργόνη, Νίκο Καβαλαράκη και Γιώργο Μανάκα.

Η διοίκηση του συλλόγου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας αποτελεί και ο Μανώλης Αδοντάκης ένας αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξεως και παράδειγμα προς μίμηση ο οποίος, υπηρέτησε την ομάδα από το ξεκίνημα της. Για τον Μανώλη Αδοντάκη δεν υπάρχουν αντίο και αποχαιρετισμοί.

Μανώλη η οικογένεια του ΑΟΚ Χανιά σε ευχαριστεί για όλα και οι πόρτες του συλλόγου είναι πάντα ανοικτές για εσένα.

Bourakis_Restaurant
Kyriakos Homes

Rabona ad