«Αντίο» Δράμι μετά από 4 χρόνια

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 4 Φεβρουαρίου 2016, 13:06

Ο Αντρέας Δράμι έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ αποτελεί παρελθόν και σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του στον Γρανίτη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του με τους “ερυθρόλευκους” ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ το ΙΝ.ΚΑ που τα τελευταία 4 χρόνια ήταν η ποδοσφαιρική μου στέγη. Μαζί του πέρασα όμορφες στιγμές, όπως ήταν η άνοδος από το Β’ τοπικό στην Α’ Κατηγορία και φυσικά η πορεία πρωταθλητισμού που κάναμε πέρσι. Για εμένα το ΙΝ.ΚΑ ήταν και θα είναι οικογένεια και δέθηκα τόσο με τους προπονητές, όσο και με τους συμπαίκτες μου, τον πρόεδρο, μέχρι και το τελευταίο μέλος αυτής της οικογένειας. Όλοι έχετε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, γι’ αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τόσο για την ποδοσφαιρική μου εξέλιξη, αλλά και για την ωρίμανσή μου ως άνθρωπος. Εύχομαι στον καθένα από εσάς να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους και φυσικά στην ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια σε όλους!».

 

Estrella
Auto KCS