Αντί για πρωινή προπόνηση… padel

Χανιά | 15 Σεπτεμβρίου 2021, 17:27

Γνωριμία με ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα αθλήματα, το padel, είχαν το πρωί της Τετάρτης (15/09) οι ποδοσφαιριστές των Χανίων.

/Bella Pizza

Απολαμβάνοντας το δώρο του προπονητή τους Νίκου Παπαδόπουλου, αντί για πρωινή προπόνηση, είχαν την ευκαιρία για λίγες στιγμές χαλάρωσης με padel. Μεγαλύτερη οικειότητα με το άθλημα είχε ο Κογιέτε, αφού στη χώρα καταγωγής του, την Αργεντινή, είναι εθνικό σπορ.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Padel αντί… πρωινή προπόνηση

Την ευκαιρία για λίγες στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης από τη σκληρή προετοιμασία είχαν το πρωί της Τετάρτης (15/09) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, απολαμβάνοντας το δώρο που τους έκανε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος.

Αντί για την πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία για… γνωριμία με το padel, ένα άθλημα ρακέτας που είναι από τα πιο αναπτυσσόμενα και για το οποίο γίνονται προσπάθειες να ενταχθεί στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι… μάχες είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ο Λούκας Κογιέτε, ένιωθε τη μεγαλύτερη οικειότητα με το άθλημα, αφού στη χώρα καταγωγής του, την Αργεντινή αποτελεί εθνικό σπορ.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad