Ανθούσης: Βγάλαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 9 Οκτωβρίου 2017, 21:24

Νικητής στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στα Ροδωπού ήταν ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών με 4-0 στον Ταυρωνίτη, με την ομάδα του Δημήτρη Ανθούση να παραμένει για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής των νικητών σε δηλώσεις του στο athlitiko, ανέφερε ότι αυτό το παιχνίδι αποτελεί ήδη παρελθόν και η συγκέντρωση της ομάδας είναι πλέον στο επόμενο με αντίπαλο τον Μινώταυρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: « Η ομάδα μας έδειξε δύο πρόσωπα σε αυτό το παιχνίδι. Ένα πάρα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα μου να βγάζει πάθος, να δείχνει χαρακτήρα, να βάζει τέσσερα γκολ και να δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ στο πρώτο μέρος είχαμε μια ανούσια φλύαρη υπεροχή. Η συνολική εικόνα της ομάδας πιστώνει μια δίκαιη νίκη. Μας ικανοποίησε η αμυντική λειτουργία, καθώς κρατήσαμε το “0”, αλλά αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Μινώταυρο, όπου όλη την εβδομάδα θα συγκεντρωθούμε στις ιδιαιτερότητες του, για να διεκδικήσουμε και εκεί με αξιώσεις τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια.».

 

 

Estrella