Ανθούσης: Τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 12 Δεκεμβρίου 2017, 18:59

 

Την εξαιρετική του πορεία συνεχίζει ο Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών, που μετά την εμφατική νίκη στο "γειτονικό" ντέρμπι με τη Σπάθα βρίσκεται μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας, με τον Δημήτρη Ανθούση να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο προπονητής των νικητών σε δηλώσεις του για το ματς ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές του έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και ότι μπήκαν αποφασισμένοι για το “τρίποντο”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση, σε ένα παιχνίδι με αρκετές τοπικές ιδιαιτερότητες. Η πίστη και η προσπάθεια των παιδιών μετέτρεψαν το ντέρμπι σε εύκολη υπόθεση. Το “κλειδί” για τη νίκη μας, ήταν το βάρος που δώσαμε στο τακτικό κομμάτι όλη την εβδομάδα. Τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα, παίζοντας με το ίδιο πάθος όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια και πήραμε μία σπουδαία νίκη απέναντι στη Σπάθα, που μας διατηρεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Αυτές τις δεκαπέντε αγωνιστικές η ομάδα μας έχει δείξει ένα θετικό πρόσωπο, που βασίζεται στο ότι η ομάδα διαθέτει βάθος, εμείς δουλεύουμε πάνω σε ένα πλάνο, προσπαθώντας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε στον σωστό δρόμο και συνεχίζουμε τη δουλειά ώστε να διατηρηθούμε σε τροχιά “πρωταθλητισμού” και στον δεύτερο γύρο».

 

Estrella

Rabona ad