Ανθούσης: Η ομάδα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 14 Οκτωβρίου 2017, 22:23

Νέα νίκη για τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών απέναντι στον Μινώταυρο με 2-0 στον Ταυρωνίτη, με την ομάδα του Δημήτρη Ανθούση να παραμένει για 7ο σερί παιχνίδι αήττητη και να ανεβαίνει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής των νικητών σε δηλώσεις του στο athlitiko, ανέφερε ότι η ομάδα του είχε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Το σημερινό παιχνίδι έδειξε ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις από τις 24 Ιουλίου μέχρι σήμερα και η εμφάνιση που κάναμε μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς η ομάδα μας ήταν ανώτερη του αντιπάλου και ευτυχήσαμε να βάλουμε δύο γκολ πριν το ημίχορνο και να διαχειριστούμε το σκορ, ενώ μας αφήνει αισιοδοξία για τη συνέχεια ότι κρατήσαμε ξανά το “0”. Η νίκη ήταν σπουδαία, γιατί ο Μινώταυρος είναι ένα ιστορικό σωματείο και η ως τώρα βαθμολογική του θέση τον αδικεί. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, αλλά τώρα συνεχίζουμε ώστε η ομάδα να αντιμετώπισει με την ίδια σοβαρότητα και τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Καλή πορεία στον Μινώταυρο και στον φίλο μου τον Τάκη Διακάκη».

Estrella